ELZY spol. s r.o.

thumb_up 91 líbí se
rate_review 1 Recenze
favorite 43 oblíbené
Jarosovska 433
377 01 Jindrichuv Hradec, Česko
phone
Kliknutím zobrazíte telefon
Požadavek na informaci

ELZY spol. s r.o. Company Information

Hlavní informace

Systematické a dlouhodobé budování odborných znalostí, pečlivé sledování potřeb zákazníků přispělo k tomu, že ELZY je v současné době nejvýznamnějším regionálním dodavatelem informačních, komunikačních a zabezpečovacích technologií. ELZY se zaměřuje nejen na zákazníky z řad firem, ale i na zákazníky z řad domácností. Nabídka ELZY je zaměřena do čtyř hlavních směrů:

- IT infrastruktura – předmětem činnosti je poskytování specializovaných služeb voblasti IT. Od dodávky IT zařízení přes návrh a realizaci infrastrukturních řešení až po podporu následného provozu.

- Zabezpečovací technologie – předmětem činnosti je poskytování specializovaných technologií. Jedná se zejména o elektronické zabezpečovací systémy (EZS), kamerové systémy (CCTV), požární systémy (EPS) atd.

- Ochrana objektů – komplexní služby ochrany objektů, jak pomocí pultu centrální ochrany (PCO), tak pomocí výjezdové skupiny.

- Přímý prodej – odborně vyškolení prodejci pomohou při výběru notebooku, počítače, periferií a doplňků výpočetní techniky a spotřebního materiálu v prodejně ELZY .

Jarosovska 433 Jindrichuv Hradec

Otevírací hodiny
Pondělí:
08:00 - 17:00
Úterý:
08:00 - 17:00
Středa:
08:00 - 17:00
Čtvrtek:
08:00 - 17:00
Pátek:
08:00 - 17:00
Sobota:
08:30 - 11:00
Parkování
Společnost má parkoviště.
Telefonní číslo
+420384372219
Linki
Sociální účty
Klíčová slova
prodej výpočetní techniky

ELZY spol. s r.o. Recenze

Jak hodnotíte tuto společnost?

Jste majitelem této společnosti? Jestliže ano, neztrácejte možnost aktualizovat profil své firmy, přidat produkty, nabídky a vyšší pozici ve vyhledávačích.

Podobná stránka pro vaši firmu? Ujistěte se, že vás a vaši nabídku každý najde. Vytvořte si speciální firemní stránku na Yoys - je to jednoduché a snadné!
Přidejte svou společnost