Armenit s.r.o.

thumb_up 168 líbí se
rate_review 13 Recenze
favorite 5 oblíbené
Verdunská
160 00 Praha 6, Česko
phone
Kliknutím zobrazíte telefon
Požadavek na informaci

Armenit s.r.o. Company Information

Hlavní informace

Tiskárna Armenit se v roce 1997 zaměřila na prodej a především potisk hrníčků. Hrnky jsme postupem času rozšířili o další předměty jako jsou skleničky a sklenice všech možných tvarů, půllitry či popelníky. Jako jedni z mála držíme tisíce hrníčků skladem, a tak je možné dodržet i expresní termíny pro náročné zákazníky. Na začátku roku 2007 jsme služby rozšířili o trička a to především a téměř výhradně trička s potiskem dle přání jednotlivce. Více se dozvíte přímo v kategorii "potisk triček s vlastním motivem". Pokud toužíte po milém dárečku pro své blízké, pak pro Vás máme nabídku ve druhém sloupci kategorie "dárky s potiskem pro jednotlivce".

Zde si můžete jednoduše zadat výrobu vlastního trička na přání. Tiskneme na trička, se kterými máme řadu zkušeností a jsme schopni zajistit kvalitní výsledek tisku. Nepřekupujeme cizí práci a z důvodu kvality tisku netiskneme na donesená trička. Vše se odehrává přímo v naší tiskárně a tak Vám můžeme slíbit velice rychlé jednání i termíny dodání. V jednotlivých krocích si postupně budete moct vybrat ze spousty druhů, střihů a barev triček, polokošil či mikin. Náš objednávkový systém Vás jednoduše provede celým procesem, takže se dozvíte kolik Vás bude tričko s Vašim originálním návrhem stát a věříme, že budete cenou mile překvapeni a potěšeni.

Pokud hledáte dodavatele dárku s potiskem či obrázkem, tak pak jste tu na správné adrese. Vyrobíme pro Vás dáreček mnohdy i do druhého dne. Vybírat můžete ze široké nabídky, která se skládá z bílého či magického hrnku, polštářku, podložky pod myš, puzzle, tašky, kuchyňské chňapky nebo zástěry.

Verdunská Praha 6

Otevírací hodiny
Pondělí:
07:30 - 16:00
Úterý:
07:30 - 16:00
Středa:
07:30 - 16:00
Čtvrtek:
07:30 - 16:00
Pátek:
07:30 - 16:00
Parkování
Společnost má parkoviště.
Telefonní číslo
+420224819225
Linki
Sociální účty
Klíčová slova
tiskové služby

Armenit s.r.o. Recenze

Jak hodnotíte tuto společnost?

Jste majitelem této společnosti? Jestliže ano, neztrácejte možnost aktualizovat profil své firmy, přidat produkty, nabídky a vyšší pozici ve vyhledávačích.

Podobná stránka pro vaši firmu? Ujistěte se, že vás a vaši nabídku každý najde. Vytvořte si speciální firemní stránku na Yoys - je to jednoduché a snadné!
Přidejte svou společnost